Apartmani paketi

Pregled uslužnih paketa Spa Centra

Joy

Joy paket je za opuštanje u jakuzzi bazenu, s vremena na vreme, neka to bude Vaš trajni tretman sebe, razmazite se…

Romantic

Romantic paket – ostavite partnera bez daha za posebne prilike kao što su: godišnjice, rođendani, prva bračna noć ili neki drugi specijalni datum. Uz latice ruža, sveće, nežnosti, romantičnu muziku i flašu dobrog pića osećaj će biti ono što se pamti.

Night

Night paket je predviđen za one koji vole da uživanje traje i traje i traje… Nezaboravna uspomena koje ćete se sećati dugo. I želeti njen nastavak i ponavljanje…

Night i romantic

Night i Romantic paket je kombinacija Night i Romantic paketa. Upotpunite ceo doživljaj, uživajte celu noć. Lux paket, kao što mu ime i govori, predstavlja vrhunac naše ponude. Uz flašu Moët šampanjca ili Baileys-a, korpu svežeg tropskog voća, ekskluzivnu posteljinu i razne druge detalje koje smo pripremili za Vas osećaćete se kraljevski. Priuštite sebi najbolje. Exotic paket je namenjen onima koji bi s vremena na vreme hteli na neuobičajen način da iznenade voljenu osobu. Trbušna plesačica koja pleše samo za Vas i partnera uz odličnu ambijentalnu muziku. Doživite nešto novo.

Prva bračna noć

Prva bračna noć je pravi paket za tek uzete mladence. Apartman je ovom prilikom upotpunjen najsitnijim detaljima koji će prvu bračnu noć učiniti savršenim završetkom jednog predivnog dana.

Poklon vaučer

Proba

Relax masaža

Proba