Spa apartmani blog

Prva bračna noć u apartmanu sa đakuzijem
Jan 2024

Prva bračna noć u apartmanu sa đakuzijem

Od prve bračne noći, obično se očekuje previše. Nećemo komentarisati zemlje u kojima je ugovaranje brakova još uvek na snazi, pa se mladenci do svadbe nikada i ne vide. Kod nas je skoro pravilo da mladenci pre venčanja već uveliko žive zajedno, tako da su se sasvim dobro upoznali. Ipak, dok jedni žele da otputuju na neku egzotičnu destinaciju, drugima je sasvim dovoljno da ovu noć provedu “u komšiluku”, u apartmanu sa đakuzijem, jer će ionako, već za nekoliko dana, morati da se vrate na posao.

A upravo ta prva bračna noć, mnogima stvori takav pritisak, da na kraju odmah po ulasku u apartman, padnu u krevet i zaspu ne stigavši ni da se oslobode venčane odeće. Da do toga ne bi došlo, potrebno je malo planiranja, o čemu ćemo govoriti u ovom tekstu pa, ako i sami uskoro treba da „stanete na ludi kamen“, za čim sledi prva bračna noć, nastavite da čitate jer možda ćete dobiti i neku korisnu ideju.


Usporite...


Prve bračne noći, najbolje je da sve radite polako. Najverovatnije ćete biti iscrpljeni nakon dana koji ste imali, tako da za prvu bračnu noć nećete imati previše energije. Ali, nije ni važno, umesto vatrene noći, odvojte malo više vremena za romantiku, i uživajte u svakom trenutku koji provedete zajedno.


Opustite se


Poslednja stvar koju bilo ko želi tokom prve bračne noći je – stres. Prošli ste kroz svoj veliki dan, pa konačno zaboravite na sve to i uživajte u vremenu koje ćete provesti sa svojim novim supružnikom. Osećaj napetosti vam neće pomoći da prva bračna noć prođe onako kako ste zamislili. Zato je najbolje da se za početak opustite u đakuziju.


Smanjite svoja očekivanja


Retki su oni kojima je prva bračna noć donela sve što su očekivali, a na prvom mestu – vatrenu noć sa svojim partnerom. Razloga za to je mnogo, pa zato pokušajte da ne očekujete previše. Ponekad jednostavno nije pravo vreme, bilo da je u pitanju iscrpljenost ili nešto drugo, jer dešavalo se i da se jedan od partnera razboli neposredno pred venčanje, pa jedva čeka da se sve završi, a on/ona padne u krevet i zaspi.

Sve je to ljudski, sve je to normalno, i sve se to dešava. Ono što je, ipak, najvažnije je da to vreme provedete sa svojom “drugom polovinom”, i da u tim zajedničkim trenucima uživate.


Isključite svoj „svadbeni“ mozak


Ruke mladenaca
Fotografija: https://unsplash.com/photos/two-hands-holding-each-other-isolated-in-white-background-illustration-9_XfcBxf_uo 


Mnoge mlade, sve do prve bračne noći, još uvek su „u modu“ neveste, i ko uopšte može da ih krivi? S obzirom na višemesečno planiranje, teško im je da se odmah „isključe“. Umesto toga, pokušajte da očistite svoj um od svega što se tog dana dogodilo, i fokusirajte se na zabavu koja sledi jer, najbolje tek dolazi.


Napustite zabavu u određeno vreme


Venčanje može biti izuzetno naporan dan. Posle svega, veći deo će vam ostati u maglovitom sećanju, jer ćete izgubiti pojam o vremenu. Zato je najbolje da odredite neko vreme, kada ćete napustiti zabavu. Niko od vas ne očekuje da ispratite i poslednje goste. Organizacija je ključna, i veoma je dobra ideja da imate vreme kada ćete otići i započeti svoju prvu bračnu noć.


Napravite odgovarajuću atmosferu


Sasvim smo sigurni da želite da vaša prva bračna noć bude što romantičnija, tako da je kreiranje ambijenta ključno. Ako ste se odlučili za jedan od naših SPA apartmana, sve to, moći ćete da poručite unapred. Romantičnu muziku, sveće, luksuznu posteljinu, prigušeno svetlo u boji koju želite, latice ruža, voće, vino, ili šta god želite.

Spa Intimo će se potruditi da vaše zamisli sprovede u delo.


Spakujte torbe za prvu bračnu noć


Iznenađujuće je koliko mladenaca zaboravi da spakuje torbe za noćenje, tako da vas podsećamo da treba da budete spremni. Spakujte osnovne stvari kao što su toaletni pribor i odeća za sutrašnji dan, jer sasvim sigurno - niko ne želi da sutradan doručkuje u venčanici i večnanom odelu.


Razmazite sebe pred venčanje


Masaza
Fotografija: https://unsplash.com/photos/grayscale-photo-of-woman-hugging-baby-CLiwQXx7kT8 


Ovo važi za oboje. Pripremajući se za svoj veliki dan, sigurno ste se umorili. Zato odvojte malo vremena, i razmazite sebe noć uoči velikog dana. Opustite se, uživajte, idite na masažu, stavite masku na kosu i lice, hidrirajte se, uradite sve što vam je potrebno da biste se na dan venčanja osećali najbolje, i najsigurnije što možete.


Verujte svom instinktu


Radite ono što vas čini srećnim, i izbegavajte bilo šta što to nije. Ne dozvolite stereotipima da vas ubace u raspoloženje koje vam ne prija. Apsolutno je u redu sve što vama pričinjava zadovoljstvo. Na kraju krajeva, sve što se tog dana dogodilo, dogodilo se zarad vaših želja. Opustite se i uživajte.


Polako sa pićem


Možda ćete biti u iskušenju da sve one stresove tokom dana venčanja pokušate da neutrališete alkoholom, ali imajte na umu da vam to, tokom prve bračne noći, može napraviti problem u spavaćoj sobi. Jer, alkohol u kombinaciji sa uzbuđenjem i stresom, može da umanji vaše moći, pa zato – oprez!


Ne brinite ako se među čaršavima ne dogodi ništa


Dešava se, mnogo češće nego što mislite, da do apartmana stignete toliko iscrpljeni, da je sve što možete da učinite da se sručite u krevet i zaspite. Ali, nije smak sveta. Svaki par je drukčiji, i niko to, osim vas dvoje, ne mora da zna. Na kraju krajeva, uvek postoji jutro, a imaćete i ceo život da te trenutke nadoknadite.


Cenite svaki zajednički trenutak


Suština je da vaša prva bračna noć treba da bude nezaboravna i posebna, i ona će to biti šta god da uradite. Dakle, bez obzira da li ste imali najbolji ljubavni doživljaj u svom životu, ili ste samo proveli kvalitetno vreme sa svojim novim supružnikom, sve dok uživate u zajedničkim trenucima i radujete se svom novom životu, sve je baš onako kako i treba da bude.


I za kraj – zabavite se...


Mladenci

Fotografija: https://unsplash.com/photos/man-and-woman-doing-light-writing-photography-PalBR2nf-sw 


Koja je svrha prve bračne noći ako ne to da uživate u njoj, i da vam bude zabavno? Šalite se prisećajući se smešnih trenutaka tokom svadbe, kuma koji nije mogao da pronađe prstenje, ili ujaka koji je zdravicu održao otvorenog šlica. Svašta se izdešavalo, a ono što vam je nekog momenta delovalo tragično, sada je sasvim sigurno nešto zbog čega ćete se smejati svaki put kada se setite.

Lepo se provedite sa svojim novim supružnikom, budite bezbrižni, i vaša prva bračna noć proteći će baš onako kako treba. Upravo zbog toga se danas sve više parova odlučuje za opuštenu prvu bračnu noć, u jednom od Spa Intimo apartmana. A ako je to i vaša želja, rezervišite apartman po želji, i saopštite nam kakvu atmosferu želite.

Sve ostalo je naša briga.

POZOVITE NAS I NA VREME REZERVIŠITE VAŠ APARTMAN: +381 65 800 15 15


Vaš Spa Intimo


Naslovna fotografija: https://unsplash.com/photos/a-vase-with-flowers-and-towels-in-a-bathroom-Zf5YpH3jXh4