Spaintimo devojačko veče | Devojačko veče

Devojacko vece
Devojačko veče

Savršeno devojačko veče u Beogradu

REZERVIŠI ODMAH!

+381 65 800 15 15

Dok momci slave svoje momačko veče na razne ne baš pažljivo isplanirane načine (samo nek ima piva) vi devojke svoje devojačko veče planirate pažljivo, do poslednjeg detalja. To je za vas simbolično “poslednje veče” u kom ste devojka.

Od sutra postajete “žena” i čeka vas neki novi život. Tome treba posvetiti pažnju. Treba posvetiti pažnju i svojim osećanjima. A i organizovanije ste od muškog roda, da se ne lažemo.

Organizacija devojačke večeri nije laka. Najčešće kuma preuzima organizaciju na sebe, pa iznenadi buduću mladu… A nekad i mlada izrazi šta želi pa sve zajedno planiraju. Ono što je upečatljivo jeste da se sve bira i isprobava i o svemu se razgovara po 10 puta. Jer mora biti savršeno.

Za savršeno devojačko veče potrebno je samo malo kreativnosti

Sve mora biti savršeno zato što znate koliko su bitna jaka prijateljstva i koliko su ona iznad svega. Fokusirate se na sadržaj, ne na formu. Sa vama su najbolje drugarice. I naravno, draga i najbitnija kuma, koja vas zna celog života. Sve su one delile sa vama prvu kafu, prvog momka, prvu sreću, prve probleme…

Želite da se zahvalite i njima i sebi za sve ono lepo u životu. Sad vas ispraćaju u novi život. I zbog njih želite da sve bude idealno. Tako se osećate sigurnom.

Za jednu takvu savršenu proslavu devojačke večeri imate mnogo opcija, a potrebno vam je samo malo kreativnosti.

Devojacko vece
Žurka kod kuće

Ako pravite žurku kod kuće

REZERVIŠI ODMAH!

+381 65 800 15 15

Poslednjih godina je ovo prilično popularna varijanta.

Možete da gledate neki bljuc film ili stare albume (ako imate koji iz onog doba pre telefona, ako ne, onda fotke na telefonu). Prepričavate događaje iz škole. Otvarate poklone i zamišljate kakav će vam život biti. Kuma može do jutra da vas savetuje šta sve treba da radite i kako će On morati da vas čuva zauvek.

A možete i da prijavite komšijama da će biti ludila, otkačite muziku, izvučete likere i lumpujete do zore.

Jer to je ono što čini provod savršenim. Dobri ljudi i dobar osećaj.

Devojacko vece
Noćni izlazak

A možete i u noćni izlazak

REZERVIŠI ODMAH!

+381 65 800 15 15

Kod nas se i ovako često slavi devojačko veče.

Otkačite se apsolutno. To je vaše veče i provedite ga ludo. Ne morate da se maltretirate oko prostora ili pića. Sve imate, bitno je da ste okruženi dobrim ljudima. Ponesite neke balone i iscrtajte ih. Možete i sve da se obučete isto, a vi, kao buduća mlada, da nosite recimo krunu.

Obucite majice na kojima piše nešto duhovito i što samo vi razumete. Samo malo kreativnosti. Tako neće biti samo običan izlazak.

Treba da se zna da slavite devojačko ako već izlazite.

Jedini problem mogu biti oni koji ne razumeju da želite same da provedete devojačko veče.

Možete i da provedete vikend u spa-centru

Ovo je popularan način za proslavu devojačke večeri na Zapadu. Ne veče, već celi vikend. Možda je prosto dosta provoda. Želite zapravo odmor. Dobru psihičku pripremu. Da samo sedite i uživate u sreći. Sadržaj, ne forma, jel tako? Bitno je da ste sa najboljim drugaricama. Da sa njima podelite svoju sreću, brige i da znate da imate podršku.

Nek vas izmasiraju, očistite pore… jer kasnije možda neće biti stalno vremena za to. 🙂

A možete i da spojite mirno veče, spa-centar i provod

Tako je, i to je moguće. Ako želite iz dobrog provoda na opuštanje u saunu… Ili obrnuto! Prvo u saunu na izbacivanje celonedeljnog stresa, pa zatim u ludi devojački provod…

Ili ako samo želite da odmarate, slušate dobru muziku i ogovarate ga sa prijateljicama…

Pogledajte našu galeriju PlaySpaGalerija. Mi smo prva spa-diskoteka u Beogradu. Kod nas dobijate:

  • Opremljen disko–prostor za 40 devojaka
  • Saunu
  • Đakuzi
  • Privatnog DJ-a
  • Privatno obezbeđenje
  • Piće po izboru
  • Hostesu
  • Ketering
  • Maksimalnu diskreciju (jer poštujemo vaše želje i vašu privatnost)

Uredite prostor kako želite i… radite šta želite! A ako vam je potrebno prenoćište, možete pogledati i naše apartmane. Jer žurka ne mora da se završi ujutru. 🙂

Zovite nas na +381 65 800 1515 kako biste dobili više informacija.