Spaintimo momačko | Momačko veče

Momacko vece
Momačko veče

Kako organizovati momačko veče?

REZERVIŠI ODMAH!

+381 65 800 15 15

Nema više skitanja. Pitao si je, ona je rekla DA i nije ti ostalo još mnogo vremena do ludog kamena. Treba da napraviš jedno momačko veče i oprostiš se od svog starog načina života kako treba – uz alkohol, najbolje ortake i dalje od buduće žene.

Kad se kod nas spomene “momačko veče”, žene odmah pomisle da je to samo izgovor za jednu prevaru pod izgovorom. Što naravno nije tačno. Jer si ti gospodin i to ne radiš.

(I da želiš da je prevariš, postoji mnogo kreativnijih načina, a koji ne obuhvataju mnogo svedoka.)

A i u periodu pred venčanje ona je vrlo emotivna, planira da joj venčanje bude savršeno, sa drugaricama visi svakog dana i sve mora da bude pod konac… Momačko veče ti je prava prilika da izbegneš sve to i preživiš zapravo do venčanja.

Ostaje pitanje međutim kako da organizuješ veče tako da bude maksimalno dobro. Ipak je samo jedna noć u pitanju. Zato smo pripremili nekoliko smernica za tebe.

Kada je u pitanju momačko veče, organizacija obično pripada kumu. Kum zove, organizuje…. I kum te zna najbolje.

Kume, ako čitaš ovo, znaj da ti treba da napraviš veče koje će se pamtiti. Šta voli? Gde voli? Koliko voli? Probaj da ga oduševiš, pamtiće to, veruj mi.

Ako ipak ti organizuješ i hoćeš da sve bude pod kontrolom, gledaj da tebi bude dobro. Svima koji te poštuju će biti dobro, ne brini, jer to je tvoja noć.

Ko god da organizuje, bitno je da se isplanira unapred, na vreme. Najpre kako bi zaista mogli da dođu svi. Momačko se obično ne propušta, tu imaš prilike i da vidiš ko ti je pravi drugar, ko nije.

Ali za svaki slučaj organizuj i najavi na vreme, bar jedno 2-3 nedelje unapred.

Pozovite odmah na +381 65 800 1515 da dogovorimo termin ili da vam damo još informacija.

Momacko vece
18-ti rođendan

Gde proslaviti momačko veče u Beogradu?

REZERVIŠI ODMAH!

+381 65 800 15 15

Možda neko dobije i još bolju ideju za proslavu. Ili sprečiš nepredviđene okolnosti. Boleće te glava ujutru svakako, ali da te ne boli pre momačkog.

Treba i to imati u vidu. 🙂 Gledaj da ti momačko bude bar 7–10 dana pre venčanja jer treba se oporaviti od mamurluka i ostalih pratećih pojava.

Na takvim večerima ume i dosta toga da se desi. Kažu se mnoge stvari, mnoge se urade jer eto, jednom se ima momačko (obično) i onda treba malo dati vremena da sve dođe na mesto posle toga.

A i tebi treba malo vremena da slegne činjenica da uskoro nećeš ići u baš mnogo tako dobrih provoda, za dušu, sam.

Baš zato treba da udovoljiš najviše sebi. Ortaci neće imati problem sa tim. Postoji mnogo varijanti. Zamisli samo – šta ćeš najmanje moći da radiš? Gde je najveća promena?

Odvedi ekipu u šumu. Celu noć vatra, alkohol, divljina. Asocira na maksimalnu slobodu.

Iznajmi Sony, kupi brdo piva i igrajte fudbal do jutra.

Izađi sa društvom na neki splav i provedi se dok ti kosa ne pobeli.

Izbor je tvoj. Ne postoji sad neka posebna forma ili običaj kako momačko veče treba da izgleda da bi bilo pravo. Proceni kakav si tip. I kakav ti je tip buduća žena. Nije da će ti sad žena nešto mnogo braniti (ha ha) ni kad se oženiš.

Ali druže, budi svestan da se ipak… ženiš. 🙂

Tako je. Pročitaj to još jednom. Oprosti se od momačkog perioda kako valja. Ispuni sebi sve želje još jednom onako muški.

Probaj nešto novo.

Recimo, pogledaj galeriju naše PlaySpa spa–diskoteke. Jedino takvo mesto u Beogradu, u to budi siguran.

  • Spoj prostora za žurke sa spa-saunom i đakuzijem.
  • Podijum opremljen za igru. 😉
  • Ima prostora za 40 ljudi.
  • Imaš privatnog DJ-a.
  • Privatno obezbeđenje.
  • Piće po izboru.
  • Hostesu.
  • I maksimalnu diskreciju.

 

Šta se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu.

 

Zainteresovan? Pozovi nas na +381 65 800 1515 kako bismo ti dali još informacija.