Spa apartmani blog

Šta to beše momačko veče
28 Aug

Šta to beše momačko veče

 

Hej momci mladi, šta da se radi kad naše selo nema džez orkestar?
Ili, ima li provoda bez džez orkestra?

Itekako. Jer i oni što nemušto igraju uživaju za sve pare bez ijednog tona podrške.

 

Okrenite se na tren. Zatvorite oči i prođite brzo kroz žurke, rođendane, veselja koja pamtite. U kojima ste ludovali.

Veselili se.

Provodili se.

 

Bili mladi i ludi i zabavni. I otkačeni i promukli u ranim jutarnjim satima, toliko da je neko umesto vas morao da kaže taksisti gde da vas vozi. Toliko da ste posle danima prepričavali kako je bilo “ludo i nezaboravno”.

 

I odjednom stop.

 

Venčanje.

 

Prelazak na sledeći životni nivo. Drugačiji. Mnogo ozbiljniji. Zahtevniji. Ali, čekaj, kako se na divan i dostojanstven način zahvaliti onom delu života dok ste bili momak? Pa još i mlad.

 

Momačko veče. Bingo!

 

Momačko veče, poznato i kao poslednja slobodna noć pre venčanja, predstavlja priliku za nezaboravnu zabavu, smeh i duboko ukorenjena prijateljstva. Uh. Kako ovo školski zvuči. A narodski to je kad vam prijatelji prirede veče za nezaborav jer žele da se ta nit koja vas spaja nikada ne prekine. Da vas pripreme za ozbiljniji deo životnog puta ali tako da ne zaboravite kad ste prijateljovali, mladi i ludi bili. I da takvi, samo na drugi način ostanete.

 

Teorija

 

Kako biste proslavili prelazak sa jednog životnog poglavlja na drugo, vaše momačko veče treba da bude jedinstveno, uzbudljivo i ispunjeno trenucima koji će se prepričavati godinama.

 

Realno

 

Svaka ideja za provod koja potekne od vaših prijatelja je obećavajuća. Evo nekoliko kreativnih ideja kako provesti momačko veče koje će ostaviti snažan utisak na one kojima ga priređujete i učiniti ga možda i nezaboravnim iskustvom. Ili makar događajem koga ćete se rado sećati.

 

1. Lokacija koja inspiriše: "prijatelji, avantura, sloboda"


Momci, započnite momačko veče biranjem savršene lokacije koja će postaviti ton za nezaboravnu noć.

Nema pravila jer pravila vi diktirate.

 

Da li je to skrivena planinska koliba, luksuzna vikendica ili grad koji nikada ne spava, odabrana lokacija trebalo bi da odražava duh vašeg avanturizma.

Slobode. Nesputanosti. Energije.

Neka to veče bude i spoj prijateljstva, slobode i uzbuđenja i energije koja će vas dugo grejati i nadahnjivati.

 

2. Adrenalin kao kiseonik: "Oslobodite svoj duh za adrenalin"


Za momačko veče ispunjeno akcijom i adrenalinskom avanturom, razmislite o organizaciji sportskih aktivnosti ili ekstremnih iskustava. Od vožnje balonom do skakanja padobranom ili trčanja ekstremnih staza, teških escape soba, zapamtite da ova iskustva stvaraju veze između prijatelja koje se ne zaboravljaju.

 

3. Tematsko odelo: "Obucite se da kida"

 

Unesite dozu humora i zabave u momačko veče kroz tematsko oblačenje. Da li je to superherojska tema, retro-stil ili nešto totalno jedinstveno, tematsko oblačenje doprinosi atmosferi razigranosti i dobre energije.

Momci mladi, budite hrabri, kreativni i spremni na smeh i ludilo. Kad ako ne sad?

 

4. Volite hranu: "Spoj domaćih specijaliteta i dobrog društva"

 

Nema boljeg načina za stvaranje zajedničkih uspomena od zajedničkog uživanja u gurmanskim specijalitetima i poslasticama. Organizujte gurmansku turu po restoranima, isprobavajući specijalitete sa svih meridijana. Ovo će biti prilika da podelite smeh, priče i ukusna jela.

 

5. Podijum: Đakuzi i mini diskoteka za momke

 

Zamislite žurku koja spaja udobnost i luksuz u savršenom balansu. U centru pažnje, topli đakuzi pružaće opuštanje sa vrelim mehurićima i čašom pića u ruci. Parno kupatilo, tuš i sauna za kompletiranje užitka.

 

Vrhunac

 

Oko đakuzija, mini diskoteka postavlja scenu za eksploziju zabave.

 

Šareno svetlo i pulsirajući ritmovi stvaraju savršen ambijent za opuštanje, igru i nezaboravne trenutke. Ova kombinacija je recept za veče koje će ostati urezano u pamćenje kao jedno od onih „moramo ponoviti“ iskustava. Osvetlite noć, uđite u đakuzi i prepustite se ritmu koji podiže atmosferu do vrhunca. Zabava do ranih jutarnjih časova samo je jedan đakuzi skok daleko!

 

6. Zauvek mladi, zauvek prijatelji

 

Neka vam se ne ostvari ona Arsenova “kada ostarim necu imati s kim ostati mlad”.

Momačko veče je prilika da se okupite, povežete i slavite ljubav i prijateljstvo.

Ne za jedan dan nego za jedan život.

 

Zajedno

 

Bez obzira na to kako odlučite da provedete ovu noć, ne zaboravite da su najvažniji ljudi oko vas. Reč koja će ostati posle svega je zajedno. Stvarajte uspomene koje će vas nasmejati, razveseliti i podsećati na snagu vašeg prijateljstva. Momačko veče je samo početak, uvod u novo poglavlje, ali prijateljstvo – ono ostaje zauvek.

 

Zainteresovan? Pozovi nas na +381 65 800 1515 kako bismo ti dali još informacija.