Spa apartmani blog

Najbolji novogodišnji poklon za vaše voljene – opuštanje u spa apartmanu
28 Aug

Najbolji novogodišnji poklon za vaše voljene – opuštanje u spa apartmanu

Jedna od stresnijih stvari u životu većine nas je jurnjava pred novogodišnje praznike, zbog kupovine poklona za naše najdraže. U eri interneta, nije tako teško poručiti nešto na kućnu adresu, ali ako želite da vaš poklon bude iznenađenje, to može da bude rizično. Ali, poklon ne mora da bude materijalne prirode, zato vam predlažemo najbolji novogodišnji poklon za vaše voljene – opuštanje u spa apartmanu. Poklon koji nikada neće zaboraviti.

U dobu konformizma u kome živimo, mnogi jednostavno kupuju sve što se nalazi na njihovoj, makar i imaginarnoj, listi želja, i ne čekajući praznike. Zbog toga postaje sve teže pronaći adekvatne poklone za one koje volimo.

Deca to jasno izražavaju, pišući pisma Deda Mrazu, tako da roditelji mogu samo da se hvataju za glavu, pa za novčanik, u želji da svojim mezimcima poklone ono što su poželeli. Naravno, ako su bili dobri cele godine, i zaslužili to što su napisali.

Ali šta je sa voljenom osobom, koja je cele godine bila tu za sve što vam je bilo potrebno, koja vas je podržavala, zamenjivala na dečjim priredbama, odlazila na roditeljske sastanke, vozila decu na treninge, rođendane i druženja sa drugarima, i tako dalje? Da li je i ona zaslužila neki sasvim poseban poklon?

Naravno da jeste, zaslužila je da je malo razmazite, da joj priredite uživanje, opuštanje i malo blažene tišine za oboje, u kojoj nećete slušati: „Mamaaaa... Maja me je udarilaaa!“ Ili: „Tataaa... Đole mi ne da kockeee!“ I nije važno ko se od vas dvoje prvi setio ovakvog iznenađenja, oboje ste ga zaslužili. O da, apsolutno!


Zašto bi trebalo da svojoj voljenoj osobi poklonite baš  opuštanje


Postoji mnogo razloga zbog kojih verujemo da je najbolji poklon za praznike – opuštajuće iskustvo. Osim što ćete se osloboditi stresa praznične kupovine, kao i nagomilanog životnog stresa, ovakvo, posebno iskustvo je doživljaj za pamćenje, koji pomaže i izgradnji vašeg odnosa.

Pokloni koje poklonite kolegama, prijateljima ili rodbini, često stoje neiskorišćeni mesecima. Iako ste ga kupili u najboljoj nameri, to možda nije nešto što im se dopada, i što će im biti od koristi. Upravo zbog toga, neki od tih poklona na kraju bivaju poklonjeni nekom drugom. Ali, kada poklonite iskustvo, nema sumnje da ćete svojoj voljenoj osobi dokazati da vam je stalo do nje/njega.


Iskustva stvaraju sećanja


Ništa nije posebnije od stvaranja uspomena sa ljudima koje volite. Jedan zabavan način da poklonite iskustvo je da isplanirate spa dan za  dvoje. Kupite joj/mu poklon-čestitku za masažu, tretman lica ili manikir/pedikir u nekom kozmetičkom salonu, a onda je posle toga sačekajte, odvedite negde na piće, ili odmah dođite u jedan od naših spa  apartmana. Garantujemo vam da ovakav poklon nikada neće zaboraviti.


Iskustvo je jedinstven poklon


Postoji li nešto gore od kupovine „posebnog“ poklona za voljenu osobu, da bi im neko drugi, mnogo manje „poseban“, poklonio istu stvar? Frustrirajuće, zar ne? Iako je to, možda, nešto zbog čega će joj/mu oči zasijati, uvek je bolje kupiti poklon koji je jedinstven.

A poklanjanje iskustva kao što je noć (ili dan) u spa apartmanu, upravo je takav poklon. Jer, ne voli svako tiskanje u sauni ili toplom bazenu, sa još gomilom drugih ljudi. Intima u apartmanu je mnogo bolja opcija.


Iskustvo koje podstiče opuštanje


Svi u svom životu imamo bar jednu osobu koja se nikada ne opušta. Bilo da je u pitanju vaš šef, mama ili voljena osoba, svima je, s vremena na vreme, potrebno opuštanje. Podariti im opuštajuće iskustvo, ohrabruje ih da malo više brinu o sebi. Ulaganje u svoje voljene na ovaj način je i promišljeno, i praktično. Posebno, ako je u pitanju baš vaša voljena osoba.


Dobro, a kako pokloniti opuštanje?


Prvo pogledajte ponudu apartmana na našem sajtu, da biste znali koji vam najviše odgovara, u zavisnosti od sadržaja koje svaki od njih ima, I naravno, lokacije. Ako imate decu, pobrinite se da ih osoba od poverenja čuva te noći.


Spa apartman
 

Zatim razmislite da li biste priredili svojoj ljubavi još neko iznenađenje, pre nego što je odvedete u apartman. Možda neko posebno rublje, cveće, ili bocu omiljenog pića? Možete i da rezervišete sto za večeru u omiljenom restoranu, ili poručite da vam je donesu pravo u apartman. A posle večere, samo je nebo granica, a hedonizam je imperativ! Noć je još mlada, i samo je vaša. Verujte nam, nije teško.


Vi donosite odluke


Svakodnevni život nam je uglavnom takav, da smo stalno pod stresom. Pokušavamo da se opustimo vikendom, ali na kraju se svede na to da u stvari samo radimo nešto drugo. Zato vam predlažemo da bar jednu noć ove zime, provedete u romantičnom ambijentu, opuštajući se u sauni, đakuziju, ili parnom kupatilu, a onda prepustite trenutku da vas odvede dalje. Zavedite svoju ljubav ponovo, jer upravo to je ono što čini razliku između prosečne, i uspešne veze.

Kontaktirajte nas, rezervišite termin, i šapnite nam svoje želje, a mi ćemo se potruditi da u apartmanu koji ste odabrali, kreiramo ambijent po vašoj želji.   

Srećna vam Nova godina!

Vaš Spa Intimo

Slike: https://www.pexels.com/photo/young-satisfied-couple-relaxing-at-spa-bathtub-during-vacation-3852252/